Legeplads udvalg

Legepladsudvalget: Fællesskabets Hjerte

I mange år har skiftende bestyrelser arbejdet for at få godkendt opførelsen af en fælles legeplads i vores dejlige område. Ønsket om dette, især fra nyligt tilflyttede familier med børn, er både stort og stigende. På baggrund af dette har bestyrelsen besluttet at iværksætte en forundersøgelse, der nu har resulteret i to konkrete tilbud på en legeplads.

For at sikre, at vi får en legeplads, der imødekommer flest muliges behov, har vi valgt at arbejde med grundejerinddragelse. Til dette formål har vi dannet en åben fokusgruppe, der skal bidrage med ideer til den kommende legeplads. Gruppen vil også fungere som aktivitetsarrangør for børnerelaterede begivenheder såsom Halloween, Fastelavn og andre festlige aktiviteter. Nederst på denne side finder du mere information om arbejdsgruppen.

Vores Mission

Vores mål er at etablere en fælles legeplads, der ikke kun er et samlingspunkt for områdets børn, men også et sted, hvor aktive voksne kan engagere sig og nyde godt af faciliteterne. Vi tror på, at en veludstyret legeplads fremmer fysisk aktivitet og social interaktion for alle aldre.

En Legeplads for Alle

Legepladsen vil blive udstyret med redskaber, der er sikre og sjove for børn, samtidig med at de også tilbyder motionsmuligheder for voksne. Dette inkluderer alt fra klassiske gynger og rutsjebaner til mere moderne og udfordrende udstyr, der kan stimulere både krop og sind. Der vil udelukkende leve opsat legeredskaber der er godkendt efter den europæiske EN11xx norm og godkendt af legeplads tilsyn.

Bliv en Del af Visionen

Vi søger altid flere medlemmer til at bidrage med ideer, planlægning og gennemførelse af dette spændende projekt. Hvis du brænder for at skabe et levende og sikkert miljø for vores børn og en sund livsstil for voksne, så er Legepladsudvalget det perfekte sted for dig. Hvis Du vil være med i dette arbejde kan Du sende en email til Lars Gotlieb (åbner din Email app).

Samarbejde og Engagement

Dit engagement og dine ideer er uvurderlige for os. Sammen kan vi skabe et fantastisk sted, hvor børn kan lege og lære, og voksne kan holde sig aktive og sociale.

På den 49 generalforsamling bliv legeplads ideen fremvist, præsentation

Vi ser frem til at høre fra dig og arbejde sammen om at gøre denne vision til virkelighed! Du kan også besøge gruppen faceook side: Fredensborg søpark legeplads gruppe det er en lukket gruppe for grundejere.